Priotalker

Afhankelijk van het voertuigtype (zoals ‘emergency with priority’, ‘bus with priority’, ‘truck’, ‘heavy truck’ en ‘dangerous goods’) dat door de app-gebruiker is ingesteld, wordt een verzoek gedaan om prioriteit te verlenen aan het betreffende voertuig. Met alle ontvangen informatie kan de regeling van verkeersregelinstallaties worden geoptimaliseerd.

Lockito

Gebruikers van de Priotalker App voor Android kunnen live op locatie of met behulp van de Lockito app elders ritten maken over een iVRI kruispunt. De Talking Traffic Use Cases 3 (prioriteit voor OV, vracht en noodhulpdienst), 4  (time to green, amber, red) en 5 (optimalisatie regeling met floating car data) kunnen worden getest en geevalueerd.

De Priotalker-app beschikt naast de ‘actieve’ prioriteitsmodus over een ‘passieve’ modus. Laatstgenoemde modus geeft informatie van verkeersregelinstallaties, maximale snelheid op de betreffende wegen en de diverse voertuigsnelheden weer, evenals de tijdstippen waarop de fase van de verkeerslichten naar verwachting zal veranderen.

In totaliteit maakt de app gebruik van locatiegegevens en ritgegevens (zoals start- en stoplocatie en tijdstip, de afgelegde route, duur, lengte en gemiddelde snelheid), technische gegevens van de telefoon en tenslotte de contactgegevens van degene die de app heeft gedownload.

Priotalker is alleen beschikbaar voor bekende, geregistreerde en gevalideerde experts. Voor uw en andermans veiligheid wordt gebruik op afstand gemonitored door personeel van Siemens Mobility B.V.  Ga naar de Handleiding op deze site om alle stappen te doorlopen voor registratie, installatie en gebruik van de App.

Call Now Button